home / links / contact / privacy
Alles begint met adem.

Nynka

Nynka studeerde af als dramadocent aan de Toneelacademie Maastricht en voltooide vervolgens de studie Zang Lichte Muziek aan het conser-vatorium in Hilversum. Zij leidde jaren haar eigen muziektheatergroep waarmee zij muziektheater maakte voor jong en oud. (www.muziektheatercollectief.nl ) en schreef meerder toneelstukken en liedteksten. Daarnaast werkte ze als zangcoach voor diverse instituten.

Haar groeiende interesse in bewustwording- en veranderingsprocessen stuurde haar steeds meer in de richting van het werken in opdracht, in plaats van het creëren vanuit een voornamelijk artistieke noodzaak. Ze vindt het fijn om haar vak in te zetten als middel om publiek of deelnemers op een dieper nivo te raken. Niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart en in de onderbuik, en daarmee tot reflectie aan te zetten.
Inmiddels heeft zij haar eigen bloeiende praktijk in Amsterdam als zangcoach en maakt ze muziektheater op aanvraag. Nynka blijft op zoek naar interessante kruisbestuivingen met collega's, zoals yogadocenten, componisten, acteurs, dansers, mental coaches, schrijvers, beeldende kunstenaars.